Levering en retourbeleid

Levering & Retour-beleid

Levering

Op werkdagen voor 12:00 uur ‘s middags besteld is zelfde dag verstuurd. De meeste pakketen zullen de volgende dag aankomen. Echter kunnen wij dit niet garanderen en hangt dit af van onze bezorgpartner Post NL. 

Alle zendingen versturen wij verzekerd via Post NL. Zo kunnen wij garanderen dat uw pakket nooit kwijt zal raken.

We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 werkdag. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de bezorgdiensten. Als een artikel niet leverbaar is krijgt u hier binnen een dag bericht van.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling mag u deze of een deel hiervan zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de door u aangegeven bankrekening. Uw bestelling kan alleen geretourneerd worden indien de producten compleet, ongeschonden en ongebruikt (niet gemonteerd geweest) zijn. Hierbij zijn de portokosten voor rekening van de klant. Het factuuradres komt niet overeen met het factuuradres indien u uw producten wilt retouneren neem dan contact met ons op voor het retouradres. De retouren die verzonden worden naar het factuuradres zullen wij niet ontvangen. 

Let wel op dat u de factuur die u via de mail heeft ontvangt bij het pakket voegt. Anders kunnen wij niet weten van wie het pakket afkomstig is en kunnen we niet uw geld terugstorten.

Vekeerd product

Wij verzoeken u de bestelling na ontvangst te controleren. Als uw bestelling niet compleet is, neem dan contact met ons op. 17parts.nl draagt zorg voor kosteloze nalevering van de ontbrekende artikelen. Neem verkeerd geleverde artikelen niet in gebruik! Alleen ongebruikte en ongeschonden producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking. Indien het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft, dan kunt u het aan ons retourneren. Let op: 17parts.nl is niet verplicht het artikel te vervangen wanneer de afwijking te gering is om vervanging te rechtvaardigen.