Veel gestelde vragen

Bekijk hier de veel gestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Levering

 
Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Bij ons geldt dat een bestelling die voor 12:00 uur ‘s middags geplaatst wordt dezelfde dag verzonden wordt, mits alle producten op voorraad zijn.
Uw bestelling kan worden afgeleverd van maandag t/m zaterdag.

Ik heb voor 12:00 s middags besteld maar mijn bestelling is niet binnengekomen.

Dit kan een enkele keer gebeuren. Wij zijn helaas ook afhankelijk van de bezorgdienst die de bestelling bij uw thuis aflevert. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Omdat wij alle pakketten verzekerd versturen is het zo dat uw het pakket persoonlijk moet ontvangen en dus thuis moet zijn. Mocht dit niet lukken komt de bezorger gewoon de volgende dag weer langs.

Retour & Garantie

 
Ik wil mijn producten retouneren. Kan dat?

Alles over producten retourneren staat vermeld op de retourbeleidpagina van onze website en kunt u hier bekijken.

Heb ik garantie?

Ja. Op alle producten heeft uw garantie. Hoelang en in welke gevallen precies is afhankelijk van het product. Als uw vragen hierover heeft neem dan alstublieft contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Algemeen

 
Hoe kan het zijn dat jullie zo goedkoop zijn? Wat is het addertje onder het gras?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Er is bij ons geen addertje onder het gras! Alle producten die wij leveren kopen wij direct en in grote aantallen in. Hierdoor kunnen wij deze extra goedkoop aanbieden.

Glans zwart, en toch originele beugels? Hoe kan dat?

Vespa levert normaal gezien alleen originele beugels in het mat zwart. Om deze glans zwart te maken laten wij deze poedercoaten. Hierdoor blijft de originele kwaliteit en pasvorm van de beugels gewaarborgd. Als uw hier vragen over heeft of niet weet wat poedercoaten is neem dan alstublieft contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ik zoek iets specifieks dat niet op jullie site te koop is. Kunnen jullie dit toch regelen?

In sommige gevallen kunnen wij inderdaad iets regelen. Als u een specifiek product zoekt wat niet in onze webshop te vinden is neem dan contact met ons op.

Cart
  • No products in the cart.